Full som en kastrull?

0kommentarer



Precis såhär känner jag mig nu. Lite halvt borta och sugen. Skämt åsido så har jag mått bättre och funderar fortfarande på om den här värken i benet kan bero på en mystisk sjukdom eller om det helt enkelt är så att jag faktiskt är lika fläskig som ett paket smör. Usch, det lät rätt ofräscht!

Jag vill påpeka att mitt bröst inlägg tidigare inte var menat till min vän Shakila. Rätt förståeligt att hon tog åt sig då vi några timmar innan stått och provat nya underkläder i samma provrum. I'm sorry sweetie.
När vi ändå pratar om henne kan jag ju tillägga att vi har varit vänner i över 10 år nu. Det är nästan lite läskigt, vi kommer nog dö tillsammans. Rätt skönt med sådana där kompisar som man haft så länge och inte gått i samma skola eller något och trots att att man bott på två helt olika ställen i Sverige ändå lyckats  hitta varandra igen och sluta som självsfränder. Kanske inte ska använda det ordet då jag googlade och fann detta:
"Mellan dig och din själsfrände gäller en orubblig attraktionslag. Det är som om magnetism drog dig mot just den personen, ett kraftfält du aldrig kan fly ifrån. När ni rör vid varandra eller har sex så upplever du en dimension som du aldrig gjort förr."
Ehm... det var inte mina avsikter.


Slänger upp en bild här så ni vet vem jag pratar om ;)

Jag har iallafall fixat hälften av vad jag ska ha på mig till imorgon så det är lite av en överraskning vad jag bestämmer mig för imorgon. Nu ska jag vara social här. Puss!

Kommentera

Publiceras ej