Precis såhär känner jag mig nu. Lite halvt borta och sugen. Skämt åsido så har jag mått bättre och funderar fortfarande på om den här värken i benet kan bero på en mystisk sjukdom eller om det helt enkelt är så att jag faktiskt är lika fläskig som ett paket smör. Usch, det lät rätt ofräscht!

Jag vill påpeka att mitt bröst inlägg tidigare inte var menat till min vän Shakila. Rätt förståeligt att hon tog åt sig då vi några timmar innan stått och provat nya underkläder i samma provrum. I'm sorry sweetie.
När vi ändå pratar om henne kan jag ju tillägga att vi har varit vänner i över 10 år nu. Det är nästan lite läskigt, vi kommer nog dö tillsammans. Rätt skönt med sådana där kompisar som man haft så länge och inte gått i samma skola eller något och trots att att man bott på två helt olika ställen i Sverige ändå lyckats  hitta varandra igen och sluta som självsfränder. Kanske inte ska använda det ordet då jag googlade och fann detta:
"Mellan dig och din själsfrände gäller en orubblig attraktionslag. Det är som om magnetism drog dig mot just den personen, ett kraftfält du aldrig kan fly ifrån. När ni rör vid varandra eller har sex så upplever du en dimension som du aldrig gjort förr."
Ehm... det var inte mina avsikter.


Slänger upp en bild här så ni vet vem jag pratar om ;)

Jag har iallafall fixat hälften av vad jag ska ha på mig till imorgon så det är lite av en överraskning vad jag bestämmer mig för imorgon. Nu ska jag vara social här. Puss!

Är det bara jag som är rädd för att få den? Jag har mycket att göra nu.. Kör på en red bull sen klarar jag vad som helst.
Som en gammal the sims spelare förknippar man det där med sex, men eftersom jag blivit så vuxen nu mera så förstår jag ju att det egentligen betyder ligga i sängen med täcket uppdraget till näsan och känna ögonlocken börja hänga ner över ögonen. Eller inte.
Imorgon ska jag upp tidigt, jävlar. Sovdags?

Har haft en helt okej dag. Jag var i skolan vilket i sig inte är speciellt roligt sedan åkte jag och jobbade. Det gick faktiskt rätt bra idag ändå vilket gjorde mig på bättre humör.
En liten pojke svarar jätteglad i telefonen och nästintill skriker: HEJ MORMOR :D
Jag tror han blev lite besviken.

Mamma plockade upp mig iallafall, beger oss mot WILLY:S - vi hade en jävligt bra deal!
Jag rusar mot yoghurt och mamma mot "köttet" varpå vi lite senare hittar den där jävla renen.
Fick mig ett gott skratt. Vi lekte turkar också. Jag såg en man som försvann. Jävla idiot han skulle ju hjälpa mig med en sak 2 minuter innan de stängde men tack jag tänker skylla på honom att jag inte blir av med mina finnar i ansiktet till på lördag.

Ska ut på krogen med ett gäng kompisar då och jag vågar inte ens säga vart vi ska då jag lovade mig själv att aldrig mer sätta min fot där efter första besöket. Kanske hinner ändra mig!
Nu ska jag sova! Godnatt.



Inte varje dag man ser ren i Stockholm!

Jag är trött och tänkte bara slänga ur mig att jag tycker att stora bröst är groteskt fult!
Vem fan är det som ringer och väcker mig mitt i natten för att säga ingenting? Idiot.
Precis när jag hade somnat. Då känns det ju underbart att bli väckt.

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2010&m=jul&d=23&h=19&mi=0&t=TURKIET-t552010-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t51&yn=Camilla-t55-6t2t5-t55Shakila&c=bu&mc=no

Endast 177 dagar kvar tills vi åker till Turkiet. Jag är en nörd och tänker på det varje dag.
Kommer bli sjukt nice!

Jag har fyllt år. Börjar bli gammal. Det skönaste tycker jag nog ändå är att jag faktiskt sitter vaken halv två på natten och funderar över livet. Vad händer om tio år? Tänk om jag skulle bo kvar hemma då eller tänk om jag har barn och är gift. Usch mitt huvud sprängs. Imorgon tänker jag göra något vettigt av dagen iallafall för idag (eller ska jag kanske kalla det igår?) blev det inget gjort pga. att jag trodde jag hade vinterkräksjukan. Men det var väl kanske lite överdrivet då mina spy attacker gått över tre timmar senare.

Ska jag vara helt ärlig om en sak? Yes.
Jag är för rädd för att sova för det har hänt lite läskiga saker i vår lägenhet ikväll.
Lyssnar lite på en låt min kompis spelat in och skickat till mig. Den heter "knulla mig" och jag måste faktiskt få erkänna att om texten hade varit annorlunda hade jag faktiskt tyckt att låten var bra. Grym röst!
Kram!